Sofies Alpnaering

För några år sedan började jag gå på Alpnaering homeparties hos en vän och blev helt hooked på alla kryddor, hälso- och hudvårdsprodukter som erbjöds. Jag hade tidigare testat på andra homeparties, men detta var helt nytt för mig och med en helt annan inriktning än bara försäljning. De erbjöd även en mer hälsosam livsstil. Jag erbjöds att vara värdinna själv och ha party hemma hos mig. Vilket jag anordnade några gånger om året.

Det slutade med att jag själv blev återförsäljare eftersom jag köpte på mig så mycket och tyckte om, inte bara produkterna, utan själva livsstilen Alpnaering erbjöd.

Min återförsäljare erbjöd mig jobbet som kollega och jag tog en kort funderare innan jag tackade ja. Jag ville komma ut ur huset oftare, jag var mammaledig den tiden och jag hade utvecklat en social fobi trots att jag har alltid tyckt om att att träffa nya människor. Detta var vägen tillbaka till ett socialt liv. 

Läser en på deras sida så sammanfattar de väldigt bra om vad jag tycker om dem:

”Vi tror, och jobbar utifrån, att varje människa är en sammansatt enhet där man värnar om både den näringsmässiga fysiska delen och den mentala delen med hälsa och välmående.”…

…”Vi tror att en sund kosthållning, balanserade hälsoprodukter och örtbaserad hudvård är viktig.
Helheten ger dig utvändig omsorg i kombination med en kropp i näringsmässig balans, vilket leder till harmoni och allmänt välbefinnande.”

Som återförsäljare för Alpnaering erbjuder jag homeparties. Ett roligt och mer bekvämt sätt att få prova på kryddor, få tips på recept, hitta hälsokost och hudvård som passar just dig. Förutom det så erbjuds även ett sortiment på Make-up och hushållsprodukter.
Sortiment består av goda kryddblandningar, buljonger, soppor, såser och mat som innehåller mindre fett, salt och kalorier.  Varje månad erbjuds nya kampanjer och som värd/värdinna får du speciella erbjudanden och får dessutom välja någon eller några gratisprodukter.

Alla produkter är ekologiska, håller en oerhört hög kvalitet, de testas inte på djur och vi använder enbart ingredienser som uppfyller miljökraven. 

 Är du intresserad av att veta mer så kika gärna in  på min Facebooks-sida Sofies Alpnaering eller skicka ett mail.