Det gasar på


Nu börjar det bli riktigt drygt med snön. Eller mest att de inte plogar och skrapar ordentligt. Är ett helvete att lämna barnen på sina skolor när det inte går att gå längst med trottoarerna och bilar åker kors och tvärs överallt. Ännu värre på cykelvägen mellan busshållplatsen och min skola. En kort sträcka på ungefär en kilometer känns som en evighet, tjock snö över flera cm tjock is. Överallt! Jag är helt sjukt trött i kroppen efter allt promenerande idag!

Övrigt i skolan idag så fortsatte vi med lunchen som påbörjades igår med köttbullarna. Vi gjorde mängder av potatismos (tänk er att skala ungefär 8 kg potatis!), flera liter sås som smakade perfekt, det bakades Rodenbröd och köttbullarna stektes på innan allt serverades till sällskapet som kom vid lunch.

Efter vår egen lunch fick vi smaka på vår egen glass och chokladsås vi kokade upp igår.

Övat på snygga upplägg. Det behöver övas som sagt! Men både glassen och chokladsåsen var grymt goda!

Eftersom all mat innehöll miljoner liter mjölk och grädde så blev det extra jobbigt att promenera tillbaka till busshållplatsen när vi slutat. Jag kände mig som en gravid Barbamamma!

Efter vårat äventyr från respektive skolor och snödrivspromenad hem, så ville barnen impulsivt (och såklart!) baka! Så det blev direkt in i köket igen för att baka kladdkaka och efter att den hamnat i ugnen så skulle middagen lagas. Efterrätt blev så klart kladdkaka med liten glasskula till. Ingen blev missnöjd över varken mat eller efterrätter idag i alla fall! Efter maten blev det bad och dusch ihop med barnen, läsa bok som Lyra lånat med sig hem från bibblan och sen rätt ner i min säng. Nu sover de gott här bakom mig och jag ska levla Hunter i WoW innan det är dags för mig med.

Lyra hittade på något eget recept på muffins.


JA! Och sist men inte minst! Igår kväll fick jag meddelande att någon i Ryssland försökt logga in på mitt Instagram-konto. Spärrade den j*veln! Cyka blyat!

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *